Leonora del në piknik, vishet më me stil se kurrë

Leonora Jakupi është këngëtarja që u bë e njohur për emdiat dhe publikun që në daljen e parë në skenë.
Që nga fillimi ajo solli për publikun vetëm këngë që u bënë hite të padiskutueshme.

Leonora tani është larguar pak nga muzika por nuk mungon me postime të ndryshme në rrjete sociale.

Sot, ajo ka publikuar një foto ku shihet se ka dalë për piknik, e veshja e saj është ajo që mori gjithë vëmendjen.