Ishte i varfër në të kaluaren.Tani dhuron 200 mijë euro në vit për bamirësi.

Ishte i varfër në të kaluaren.Tani dhuron 200 mijë euro në vit për bamirësi.
Naser Imeri është biznismen nga Vushtrria. Ai është rritur në kushte jo të mira ekonomike si fëmij. Pas daljes nga Kosova, Imeri qëndron disa vjet në mërgim ku më pas kthehet përseri në Kosovë dhe merret me biznes, shkruan Gazeta NewBorn.

Fati dhe puna arrijnë që ky i fundit të shëndrrohet në milioner, por pa harruar asnjëherë të kaluarën e tij të rëndë. Ai vazhdimisht nga buxheti i tij dhe kompanisë së tij nga nga 200 mijë euro në vit për bamirësi.

Këto mjete ai thotë se ka shumë dëshirë që edhe më tepër ti rris sepse sa më shumë që po jep, aq më shumë po i rritet pasuri, trasnmeton Gazeta NewBorn.

Per me shume shiko viedon ne vazhdim: